VIVACOM мамят потребителите вижте как тук. - Форум за : Бизнес и Финаннси / Запознанства / Работа
serious-dating.ovo.bg Петък, 21.07.2017, 01:34
Добре дошли Гост | RSS
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Форум за : Бизнес и Финаннси / Запознанства / Работа » Работа , Бизнес и финанси , Интернет / Уеб Дизайн, Институции , SEO оптимизация » Законите в България » VIVACOM мамят потребителите вижте как тук. (Фалшивите обяви за работа - Пред VIVACOM пасти да ядът)
VIVACOM мамят потребителите вижте как тук.
normanДата: Петък, 02.12.2011, 17:09 | Съобщение # 1
Сержант
Група: Администратори
Съобщения: 38
Репутация: 0
Статус: Offline
От VIVACOM bg , издават сим карти на трети лица на ( някой си ) но с вашите имена , след което търсят вас да плащате , ето и един случай.
Всичко това започва 10 месец ,2011год.
Такива неща могат да се случат само в България какво ли се чудя.
От един потърпевш. ( Кръстев )
Днес цял ден с това се разправям изгубих си денят.
Понеже преди известно време може би 2 , 3 седмици се оказа че картата на телефона ми се е развалила , нещо със чипа , и вече е неизползваема.
Та тогава се обадих във VIVACOM и им обясних за какво става на въпрос.
Казаха ми че трябва да ми сменят картата , и понеже този телефон не се исползва го оставих за по нататък , смисъл като си платя сметката на др. тел . мислех тази карта да я спра тогава.
И това беше днес , като си видях сметката щях да припадна. аз съм пуснал само 1 SMS а сметката ми е 65лв. ( звучи добре а , 1 SMS 65 лв. ) И след часове разговори със служители на VIVACOM se оказва, че някой се е обадил във VIVACOM представил се е за мен сменил чипа на картата която е развалена и е във мен не разбрах как го е направил, но сега си говори за моя сметка. Та блокира ти картата сменя чипа или във случая взима нова карта със вашите имена и си говори за ваша сметка : Та питам се аз това не е ли човек от VIVACOM , защото и таиният отговор е знаел който аз бях забравил понеже картата е от преди 2,3,4 години там някаде.
След 1,2 месеца каво се случва по случая , по тяхна вина.
Издават сим карти с вашите лични данни на трети лица след това ви задръстват от фактури за плащане , но за ваша сметка и то на спряни карти, и се започва едно мотаене този месец ще вземат решение по въпроса после другия месец и накрая взимат решение !! Че трябва да си платите сметката !! която вие не сте навъртяли.
( Издават сим карти на трети лица с вашите данни ,след това искат и да им платите понеже имало сметка по картата която те са издали на някой си )
Ако някой каже че това е нормална държава ще е добре , но за мен VIVACOM водят много агресивна политика спрямо клиентите си ,аз вече няма да съм един от тях.
( Лошото е че и от полицията нищо не правят по въпроса , при тях е подадена жалба и нищо ) жалбите някъде потъват.
Лошото е че ви работят ( дават ви личните данни ) на някой си , и искат да им платите за това , даже щели да ви съдят за това и нищо не можете да направите , разговарях с адвокат обясних му случая и се оказва че не мога да ги съдя ( такъв закон нямало ,нямало по кой закон да ги осъдя ) могъл съм да си пусна жалба до закрила на потребителя или нещо такова беше: В такава мизерна държава всичко е възможно. Кръстев.

Същата информация можете да видите и тук http://serious-datingovobg.blogspot.com
и на още стотина хиляди места (сайтове) не ми пречи да им правя безплатна реклама.


floda.ovo.bg@gmail.com
 
Форум за : Бизнес и Финаннси / Запознанства / Работа » Работа , Бизнес и финанси , Интернет / Уеб Дизайн, Институции , SEO оптимизация » Законите в България » VIVACOM мамят потребителите вижте как тук. (Фалшивите обяви за работа - Пред VIVACOM пасти да ядът)
Страница 1 от 11
Търси:

Copyright © 2017 MyCorpНаправете безплатен уеб сайт с oVo